Демонстрація аграрного потенціалу Херсонщини

Для цього вчора, 26 липня, на Херсонщині відбулось урочисте відкриття "АГРОПОРТ Південь Херсон 2018" де виставкові стенди,сучасна техніка, новітні технології представлені на одному майданчику, демонструючи потужний потенціал аграрної Херсонщини.

На заході народні депутати повідомили, що Президент України Петро Порошенко на підтримку аграріїв підпише Закон про відшкодування ПДВ виробникам сої, - розповів народний депутат України Олександр Співаковський:

- Ми учора разом з головою Херсонської облдержадміністрації Андрієм Гордєєвим та Херсонським міським головою Володимиром Миколаєнком мали тривалу розмову з Петром Олексійовичем. Це гарна новина, адже аграрний бізнес повинен бути ефективним.

Впровадження новітніх технологій - це сьогодні тренд, який повинен визначати розвиток Херсонщини і аграрного бізнесу. Але серцевиною будь-якого бізнесу є людина з великою доданою вартістю, з великою капіталізацією, тому важливо, що тут представлений і науковий потенціал, інвестиції в який дозволять суттєво підняти ефективність аграрного сектору, - вважає Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон