Олешківсьська районна рада працює конструктивно: з порозумінням та пропозиціями

Сьогодні, 26 липня, в кабінеті голови Олешківської районної ради відбулося засідання постійної комісії з питань науки, освіти,культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ з розглядом питань, що вносяться до порядку денного ХХХІІІ сесії райради.

В роботі комісії взяли участь, крім депутатів Олешківської районної ради, її голова Павло Потоцький та голова районної держадміністрації Олена Кравченко-Скалозуб з начальниками управлінь РДА, які звітували перед депутатською комісією за виконання делегованих виконавчій владі повноважень.

Вісім питань порядку денного роботи постійної комісії райради були розглянуті майже за дві години. Голова комісії Журавко Г.В. та депутати прийшли до згоди з усіх питань та прийняли рішення щодо внесення їх на розгляд сесії районної ради, з деякими уточненнями та доповненнями.

Члени комісії вирішили підтримати пропозицію депутата Романа Чухалова. та провести ще одне засідання комісії, на якому заслухати звіт виконуючого обов'язки директора комунального закладу «Олешківський районний центр культури та дозвілля ім. Т.Г.Шевченка» Мінєнков С.М. про його роботу.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон