Ультиматум міському голові Херсона

В такій категоричній формі висловили свої вимоги херсонці - мешканці багатоповерхівкі у Тавріському мікрорайоні,у разі невиконання яких вони розпочинають процедуру відкликання міського голови за народною ініціативою.

У травні поточного 2018 року ІІ секція нового 9-поверхового будинку в 4-му А Таврійському мікрорайоні міста Херсона була здана в експлуатацію, що було підтверджено сертифікатом, який видав відповідний структурний підрозділ виконкому міської ради.

1 червня в Міжнародний день захисту дітей 63 родини отримали ключі від квартир. 63 родини отримали ключі від квартир І блок-секції на декілька місяців раніше. І корпус будинку отримав поштову адресу майже через декілька тижнів після вводу об'єкту в експлуатацію.

А ІІ корпус того ж будинку не може отримати поштову адресу ось вже третій місяць!!!

Мешканці цього будинку, серед яких учасники АТО, багатодітні родини, молоді освітяни, медики, юристи, військові звернулись сьогодні до міського голови з колективною вимогою:

В разі невиконання викладеної у звернення вимоги, з суботи 28 липня 2018 року люди розпочинають процедуру відкликання Херсонського міського голови за народною ініціативою - у відповідності з пунктом 4 статті 79 Закону України «Про місцеве самоврядування», - попередили мешканці будинку.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон