Бериславська школа на Херсонщині отримала третій автобус

Ключі від нового шкільного автобуса урочисто вручили представникам Бериславської школи № 1.

Він підвозитиме до навчального закладу учнів з різних районів міста. В першу чергу це стосується колишніх учнів шкіл № 4 і № 5, яких після оптимізації перевели на навчання до школи № 1.

Як повідомляв «Новий день», наміри оптимізувати вказані заклади у початкові школи викликали обурення серед батьків і жителів Берислава.

— Нині люди заспокоїлися. Діти перейшли хто в першу школу, хто в ліцей Бериславського медичного коледжу. ЗОШ № 1 забезпечена транспортом для підвезення учнів. Адже це для неї вже третій автобус. Іншими підвозяться діти з Томариного і Урожайного, — розповіла перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Дробиш.

В частині звільнених приміщень у школі № 5 вже у серпні планується відкрити інклюзивно-ресурсний центр. Також у районі обіцяють продовжити роботу з покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Зокрема, за кошти державного і районного бюджетів буде проведена реконструкція покрівель Високівської школи і Бериславської ЗОШ № 4, системи водопостачання і каналізації в Бериславській школі № 1 та капремонт Бериславської ЗОШ № 3.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон