На Херсонщині відкрили чергову поліцейську станцію

В селі Роздольне на Херсонщині відкрили постійну поліцейську станцію для обслуговування місцевої ОТГ.

Нова поліцейська станція обслуговуватиме не лише 3,5 тисячі населення трьох сіл об'єднаної територіальної громади, а ще чотири села Каховського району з населенням 5 тисяч чоловік.

Відкриття поліцейської станції відбулося за участі т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Олексія Манжиєвського, члена Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, народного депутата України Євгена Дейдея та заступника начальника Управління превентивної діяльності обласного главку поліції Віталія Валяєва.

Після урочистих промов усі присутні ознайомилися з умовами, в яких працюватимуть поліцейські.

У приміщенні поліцейської станції створені 2 робочих кабінети та кімната для прийому їжі і відпочинку. Кабінети для дільничного офіцера поліції та інспекторів групи реагування патрульної поліції забезпечені необхідною оргтехнікою, є доступ до мережі Інтернет.

Також у підтриманні правопорядку поліцейським допомагатимуть 25 членів громадського формування з охорони публічної безпеки та порядку "Варта".

Вадим МУСІЙКО

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон