Більшість херсонців вважають, що ми розвиваємося неправильно

Про це вчора, 18 липня, говорили у прес-клубі «Новий день», де відбувся брифінг-презентація програми досліджень громадської думки на Херсонщині соціологічного консорціуму «Вибір»

Чим ближче передвиборчий 2019 рік, тим більше соціологічних досліджень пропонується суспільству.

Це дає змогу прослідкувати тенденції та настрої майбутніх виборців, адже фактично ми зараз знаходимося на старті передвиборчих кампаній.

Від так, в ході брифінгу було презентовано результати соціологічних досліджень в Херсонській області на старті президентських і парламентських виборів 2019 року.

Для цього, з 16 по 30 червня поточного року консорціум «Вибір» провів соціологічні дослідження серед виборців нашої області (1483 респондента) у віці з 18 років.

Пропонуємо ознайомитися лише з окремими результатами вивчення громадської думки на Херсонщині:

Наприклад, на запитання «Як ви вважаєте, події в Україні розвиваються в правильному чи неправильному напрямі?» - 71,2 % (!) опитаних респондентів вважають, що Україна розвивається у неправильному напрямі. У свою чергу, лише 19,8% підтримують сьогоднішній вектор розвитку держави...

А найбільш пріоритетними проблемами жителі нашої області окреслили корупцію (56,2%), безробіття (53,6%) та соціальне забезпечення і захист населення регіону (29,6%).

Окрім того, в ході соціального дослідження респонденти висловили своє ставлення до голови Херсонської облдержадміністрації А.Гордєєва, яке склало майже 50%, та міського голови Херсона В.Миколаєнка, у якого рівень довіри становить 45,3%...

Ірина РОСИНСЬКА

P.S. Рейтинги політичних сил та їх лідерів оприлюднювати, поки що, не бачимо сенсу, оскільки до фінальної стадії виборів вони зміняться ще не одноразово - всё тільки починається...

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон