Як працює реєстраційний центр Скадовської міської ради

Потрапивши сюди по обіді зустрічаєш невелику кількість клієнтів, які чекають власної черги для обслуговування.

Ще донедавна центр збирав величезні черги бажаючих отримати довідку про склад сім'ї, провести реєстрацію місця проживання та ін.

Сьогодні для зручності клієнтів введено запис у чергу на обслуговування. Робота з кожним клієнтом потребує певного час для внесення змін у реєстрі Державної міграційної служби.

Як повідомила керівник Центру Ірина Сахацька, про роботу Центру говорить статистика, у квітні надавалося близько 100 довідок у тиждень, нині це більше 400. У порівнянні з липнем минулого року протягом дня працівники Центру обслуговували 40-50 осіб, у теперішній час це 120-140 осіб.

Це пов'язано з оформленням субсидій у літній період і восени також очікується підвищений попит на послуги Центру для перереєстрації права на отримання субсидій.

Для вирішення ситуації допомогу працівникам міського реєстраційного центру пропонується надати шляхом створення додаткового робочого місця адміністратора, який матиме доступ до реєстру Державної міграційної служби.

Відповідну пропозицію надасть на розгляд депутатам секретар Скадовської міської ради Сокольчук О.М., її буде розглянуто на черговій сесії міської ради.

Скадовська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон