Херсонській дівчині розбив серце коханий-аферист

Шахраї все більше проявляють кмітливість, вигадуючи все нові схеми відбирання грошей у населення. Одна з них заснована ... на любові. Точніше, її імітуванні.

А жертвами такої афери стають довірливі дівчата, які шукають справжні почуття. На вудку одного з таких шахраїв попалася херсонка Марина.

На одному з сайтів знайомств дівчина почала спілкуватися з Олександром. Хлопець розповідав, що народився в Миколаєві, але вже кілька років живе і працює в Австрії.

Він буквально засипав дівчину компліментами і активно запрошував в гості...

Відносини розвивалися стрімко, і всі вечори Марина проводила за листуванням з Олександром.

Хлопець активно цікавився захопленнями херсонки, її мріями і ставленням до дітей. В одній із розмов Олександр порадився, що можна подарувати дружині його друга на іменини.

А вже на наступний день сказав Марині, що купив іменинниці новий телефон. І ще один - для херсонської коханої. Запитав її адресу і запевнив, що за пару годин відправить посилку.

За кілька годин він повідомив дівчині, що посилку вислав, за доставку заплатив. Але є один нюанс - дівчині потрібно буде перерахувати кур'єрській службі близько 1000 гривень за доставку з кордону до Херсона. А щоб кохана не хвилювалася, він вклав їй в коробку з телефоном 50 євро.

Дівчина спершу не сильно повірила. Але на телефон їй прийшло повідомлення, що посилка дійсно відправлена. Марина вирішила діяти згідно з інструкцією Олександра і зайшла на вказаний сайт кур'єрської служби.

Там дійсно значилася сума до сплати і способи, як можна оплатити. Дівчина оплатила. І стала чекати подарунка...

За кілька тижнів херсонка написала в Службу підтримки і поцікавилася, де ж телефон. Відповідь її просто приголомшила - Олександр скасував відправку посилки.

Але гроші, які заплатила Марина, можна повернути. Минув ще один тиждень - грошей так і немає. А після фірма не тільки перестала відповідати на листи, але і змінила адресу електронної пошти.

Сам Олександр свою сторінку з сайту знайомств майже одразу видалив...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон