За що преміюють себе херсонські комунальники?

Таке питання виникає у херсонців, які гуляють рідним містом, наприклад, у Покровському сквері Херсона...

А тим часом, міське комунальне підприємство "Парки Херсона" витратило за 2018 рік (усього півроку) 3 088 110 грн. І навіть премію до дня працівників ЖКГ у розмірі 96 222,45 грн. отримали.

Це при тому, що місячний обсяг заробітної платні у тому ж березні, коли святкують день працівника ЖКГ, складає, 142 678,31 грн. Тобто преміювали в обсязі понад 50%. За що?

За вчасні "відкати"? За зруйноване місто? За плитку, що розходиться під ногами? За зламані і неполагоджені лавочки? За зелену зону, яка не поливається і не скошується. За сміття, яке не прибирається, хоча серед оплат є вивіз сміття і навіть його захоронення.

Контрагентів навіть називати не буду - за кожним окреме дослідження можна робити. І тут справа не лише в херсонцях, які смітять. Парк, в принципі, чистий. Сміття - це здебільшого те, що розлетілось зі смітників - вітер розніс. Тут навіть звинуватити херсонців немає в чому.

Звісно, скаргу напишу - без цього у мене не обходиться. Але хотілося б, аби це бачили ВСІ і надалі думали, як робити свій вибір, кому довіряти місто, в якому живете, і кого звинувачувати, в разі чого...

Євгенія ВІРЛИЧ

P.S. Судячи з усього обіцяної КП "Парки Херсона" на рекламах "паркової казки" херсонцям не дочекатися...

І наводити елементарний порядок і чистоту в херсонських парках, напевно, будуть вже інші люди.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон