У Генічеську розпочато соціально-спортивний проект "Юна баскетбольна зірка Таврії"

Сьогодні, 5 липня в спортивному комплексі Генічеського медичного училища відбулося офіційне відкриття навчально-тренувальних баскетбольних зборів для дівчат з різних куточків Херсонської області.

Відповідні збори для дівчат, які займаються баскетболом та являються найкращими гравцями своїх команд, відбуваються в рамках соціально-спортивного проекту «Юна баскетбольна зірка Таврії».

Під час відкриття даного заходу з офіційними привітанням до учасників виступили голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов.


Андрій Олександрович, зокрема зазначив, що проведення даних зборів є дуже важливою подією не лише для Херсонської області, а й для всієї України, саме ці збори стануть відправною точкою для впровадження системного розвитку жіночого баскетболу в області.

З вітальним словом також виступив один з найдосвідченіших тренерів України Мельничук Валентин Федорович, який запевнив, що проведення таких зборів дозволить її учасникам зробити величезний крок у розвитку власної майстерності та у формуванні їх психологічної стійкості, а також є важливою подією яка популяризує жіночий баскетбол.

Всі учасники зборів отримали від організаторів зборів символічні подарункові пакети, де учасники могли знайти блокноти, ручки та індивідуальні спортивні пляшки для споживання води.

Після відкриття зборів були проведенні перші тренування, якими керували Мельничук В.Ф., Петренко С.В., під час яких дівчата опановували навички індивідуальної техніки та тактики баскетбольної гри.

Також учасники відвідали теоретичний тренінг спрямований на ознайомлення із особливостями сучасної трактовки баскетбольних правили, який провів найкращій обласний баскетбольний суддя Сальников С.Д.

Після тренінгу було проведено соціально-психологічне тестування для визначення психологічно-емоційного стану учасників.

Навчальні збори лише почалися та будуть тривати до 12 липня, запрошуємо всіх бажаючих побачити на власні очі відповідний захід та бажаємо успіхів в тренуванні та навчанні його учасникам.

За матеріалами Геническ и Арабатская стрелка LIVE

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон