Генічеські боксери серед кращих

Боксери з Генічеського району довели це у Залізному Порту, де з 21 по 25 червня відбувся ІІ Відкритий Всеукраїнський турнір з боксу, присвячений зіркам Лондонської Олімпіади.

Турнір присвячено спортсменам, які є прикладом для юних боксерів, як треба тренуватися і багато працювати над собою, щоб досягати високих результатів у спорті. Саме тому він і має таку незвичну назву.

У турнірі взяли участь боксери з 11 областей України, а також Білорусі і Молдови, в тому числі - представники Генічеського району.

У складі збірної Херсонської області, Генічеський район представили два спортсмени: боксер з Генічеська Дмитро Голбай (клуб «Тигр», тренери А.С. Волощук, А.В.Галактіонов, Т.М.Патаман) та боксер із Щасливцеве Дмитро Корчевський (клуб «Мангуст», тренери В.Серьожкін, А.С. Волощук, А.В.Галактіонов).

За ітогами турніру, Дмитро Голбай у ваговій категорії до 40 кг узяв «золото» – посів 1 місце. Боксер зі Щасливцеве Дмитро Корчевський отримав «бронзу» турніру. Він дійшов до півфіналу, але поступився учаснику, не однократному призеру турнірів.

«Ми пишаємося перемогами наших спортсменів, і результатом задоволені, – прокоментував Андрій Волощук, тренер, під керівництвом якого боксери їздили на турнір. – І хоча Дмитро Корчевський і посів третє місце, не перше, як би нам хотілося, та він змагався у суперважкій ваговій категорії, самій престижній.

А враховуючи, що через травми він майже рік не брав участі у крупних турнірах, то у цих змаганнях він показав непаганий результат. Перемоги хлопців на турнірі всеукраїнського рівня – це престиж нашого району».

Юлія СЛУЦЬКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон