Юрій Рожков: Здоров’я нації є найважливішим чинником для нормального розвитку країни

В цьому переконаний депутат Херсонської обласної ради, підприємець і меценат Юрій Рожков привітав медичних працівників з професійним святом.

Юрій Рожков займає чітку позицію – бізнес повинен нести соціальне навантаження і дотримується її протягом багатьох років. Допомога медичним установам – чи не на найпершому місці.

За 2,5 роки у співпраці з різними благодійниим фондами вдалось доставити до міських лікарень Тропіних, Лучанського, Карабелеша, обласної дитячої та дорослої 240 багатофункціональних ліжок та іншого обладнання.

Вартісне устаткування, яке потребує заміни кожні 5 років за стандартами галузі у Німеччині, знаходиться у робочому стані й служитиме для потреб херсонських лікарів та пацієнтів.

Зі словами вдячності за щоденний труд Юрій Рожков звернувся до всіх медпрацівників напередодні професійного свята: «Громадська платформа «Добро переможе» покликана творити добро, заохочувати кожного громадянина крокувати тільки вперед.

Ми працюємо на благо суспільства. І лікарі – яскравий приклад служінню людям. Адже саме для вашої професії завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, благородство і професіоналізм.

Ви даруєте людям найдорожче – здоров'я, віру та надію. Здоров'я нації є найважливішим чинником для нормального розвитку країни, її благополуччя. Низький уклін всім працівникам охорони здоров'я за сумлінну та невтомну працю.

Нехай серце ваше, яке хвилюється за кожного пацієнта, наповниться щастям, нехай ваші очі, в яких завжди живе співчуття, світяться радістю, а душа нехай засяє променями спокою. З днем медичного працівника!», - привітав Юрій РОЖКОВ.

За матеріалами "Український південь"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон