Нова техніка для рятувальників Херсонщини

Сьогодні, 7 червня на площі Свободи у Херсоні керівники Херсонщини Владислав Мангер та Андрій Гордєєв передали ключі від 4-х нових пожежних автомобілівпредставникам обласної служби ДСНС.

Відтепер парк пожежних автомобілів поповнився у Голопристанському, Скадовському, Генічеському та Олешківському пожежно-рятувальних підрозділах.

Ця техніка придбана у рамках державної програми забезпечення Держслужби України з надзвичайних ситуацій. Виготовлені автомобілі на українському підприємстві на базі вітчизняних КрАЗів.

Таке переоснащення підрозділів ДСНС триває по всій Україні, і спрямоване на підвищення ефективності дій рятувальників під час ліквідації надзвичайних подій та ситуацій.

«Чудовою подією є не лише те, що ГУ ДСНС поповнило свій парк додатковими машинами, а й те, що авто – українського виробництва.

Це – дуже важлива й знакова подія для нас. Дані КрАЗи мають гарні технічні показники і однозначно стануть у нагоді Херсонщині, яка постійно потребує рятувальної техніки.

Проте, вручаючи ключі рятувальникам, я щиро їм побажав, аби викликів було набагато менше і рятувальні машини залучалися нами якомога рідше», – прокоментував подію голова облради Владислав Мангер.

Фото ГУ ДСНС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон