Голова Олешківської райради звернувся до керівника Херсонської ОДА

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький звернувся до голови Херсонської обласної адміністрації Андрія Гордєєва із клопотанням скасувати розпорядження голови Олешківської районної державної адміністрації.

У клопотанні йдеться про розпорядження голови Олешківської райдержадміністрації від 19.07.2017 р. №407 «Про застосування системи електронних закупівель розпорядниками бюджетних коштів».

На переконання голови Олешківської районної ради, даний документ суперечить статті 2 ЗУ «Про публічні закупівлі», містить корупційну складову, оскільки концентрує процес проведення допорогових закупівель у руках однієї особи – заступника голови Олешківської райдержадміністрації.

Насправді, Замовник укладав договори про закупівлю, щоб уникнути системи електронних закупівель за письмовим погодженням не тільки заступника РДА, а й, згідно документів, керівника апарату Людмили Попової.

Сподіваємось на розуміння і підтримку збоку губернатора, який вирішить дане питання у правовому полі, - апелює до голови ХОДА Павло Потоцький.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон