Херсон отримає сучасний об'єкт освітньої інфраструктури

В цьому особисто переконався народний депутат Олександр Співаковський, який заїхав на будмайданчик НВК «Школа гуманітарної праці», щоб подивитися, як просуваються справи на новому учбовому корпусі.

Адже 1,5 мільйони гривень, що надійшли минулого року на цей об'єкт від Уряду, були виділені за моїм депутатським зверненням, тож певним чином відчуваю свою відповідальність за будівництво.

Тим більше, знаю, наскільки новий корпус потрібен школярам з ШГТ. Стара будівля школи затісна, через брак вільних приміщень останні кілька років уроки тут змушені проводити навіть у шкільній бібліотеці.

І от завдяки спільним коштам держави і місцевої громади цю проблему нарешті вдасться вирішити. Херсон отримає сучасний об'єкт освітньої інфраструктури. А це означає, що херсонські діти здобуватимуть гарну освіту в гарних умовах.

Останній раз був тут, здається, у листопаді. І от вчора на власні очі переконався, наскільки суттєво просунулося будівництво. Вже можна уявити, якими будуть класи, актова зала, ігрові приміщення.

Одночасно проводиться теплосанація новобудови. Тож, перефразуючи героя одного відомого фільму, можу сказати: «Побаченим цілком задоволений». Будівельники обіцяють здати новий учбовий корпус ШГТ восени, - повідомив Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон