Молодь, яка сьогодні створює нові культурні тенденції незалежної України

Факультету культури і мистецтв Херсонського державного університету сьогодні виповнилось 20 років.

Відкрити на той момент новий факультет, в тоді ще Херсонському педагогічному інституті ім. Н.Крупської, було непросто, але завдяки зусиллям, які доклав Олег Васильович Мішуков і весь колектив закладу, у Херсоні все ж з'явився факультет, який формує духовність і культуру в нашій області.

Тільки завдяки спільним зусиллям ми змогли досягти поставленої мети, що знов таки підтверджує, що українці об'єднавшись зможуть досягти фантастичного результату. Колектив факультету виконує важливу суспільну функцію: формує людський капітал Херсонщини, а отже майбутнє України.

Ювілей без подарунків уявити складно, тож сьогодні виконав приємну місію - вручив державні нагороди і відзнаки від Міністра культури України Євгена Нищука, голови Верховної Ради України Андрія Парубія і голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва тим, хто стояв у витоків створення факультету та зробив особистий внесок у його розвиток.

Дякую архієпископу Клименту, керуючому Херсонської єпархії Київського патріархату, який долучився до заходу. За 20 років факультет випустив багато талановитої молоді, яка сьогодні створює нові культурні тенденції незалежної України!

Олександр Співаковський

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон