У дитячому садочку в селі Козачі Лагері, як у страшній «Казці»

У цьому вчора, 21 травня, особисто переконалися представники Олешківської районної ради та небайдужі жителі села

Голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, радники голови Лариса Снігур, Людмила Шелудько, голова Козачелагерської сільської ради Олександр Гурін, депутати, головний бухгалтер та небайдужі жителі села відвідали Козачелагерський заклад дошкільної освіти «Казка» з метою здійснення контролю за ефективністю використання коштів виділених з районного бюджету.

З попередньої перевірки до сьогоднішнього часу змін було небагато, зробили вентиляцію та встановили пару дверей. Робочого сміття, як в садочку, так і на вулицях дуже багато. Те, що вийшло в результаті "вправних дій майстрів", відверто шокує.

З того що усіх здивувало, це якість робіт, і те, що під час укладання мережі каналізаційних траншей підрядник вивіз на автомобілі ГАЗЕЛЬ близько 400 тонн грунту до міста Херсона! Невже грунт не знадобиться для подальших робіт?

Щодо питання ремонту садочка і подальших дій підрядника відповіді не дочекалися. Заступник бюджетної комісії Козачелагерської сільської ради на питання голови районної ради : «де взяти кошти на подальший ремонт?», - відповіла, що планують шукати...

Хотілося б привернути увагу компетентних органів державної влади для здійснення незалежної комплексної перевірки з метою максимально точної інформації про фінансовий стан.

На сьогодні ж ситуація у садочку Казачих Лагерів – як у страшній казці: ремонт не закінчується.., куди потрачені кошти відповіді немає.., діти - як чекали так і чекають!

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон