Андрій Гордєєв: Україна – це Європа!

Голова ХОДА Андрій Гордєєв привітав жителів Херсонщини зі святом – Днем Європи.

Щиро вітаю вас із Днем Європи, який ми щорічно відзначаємо у третю суботу травня. Своєю історією, географічним розташуванням і багатовіковою боротьбою український народ здобув право жити в європейському домі.

Більше 20-ти років разом з іншими європейськими державами Україна утверджує демократичні цінності та відкриває нові перспективи для свого розвитку. А з 2017 – офіційно запровадила вільний, безвізовий переїзд громадян до країн Європейського Союзу. За цей час наші співвітчизники перетнули кордон 28 млн. разів.

Про Україну більше дізналися у світі, а кількість іноземних туристів за рік зросла в рази. У 2017 році Херсонщину відвідало близько 3,5 млн. відпочиваючих, 20 тис з яких – іноземці.

Щороку ми проводимо міжнародні інвестиційні форуми, театральні фестивалі, туристичні тури з європейськими гостями.

Наші друзі з ЄС активно підтримують національну армію, висловлюють солідарність у врегулюванні міжнародних питань і налагоджують співпрацю у розвитку промисловості й інфраструктури.

Україна прагне будувати своє майбутнє в колі країн об'єднаної Європи, щоб жити в мирі та злагоді, не зважаючи на ворожу пропаганду! Україна – це Європа! Зі святом!

Андрій ГОРДЄЄВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон