Олександр Співаковський: хай живе освіта і наука в Україні

Сьогодні мав честь бути присутній на урочистостях з нагоди відзначення Дня науки в Україні в Міністерстві освіти і науки.

Окрім натхненних виступів Надзвичайного і Повноважного Посла Китайської народної республіки в Україні пана ДУ Вей, Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, привітань від державних діячів та світочів наукової думки, надзвичайно приємно було почути привітання у вигляді виконання української пісні від студентів КНР, що навчаються в Україні.

Від себе зазначу, що необхідно усвідомити важливість інвестування в науку,в людський капітал, в інтелект нації. Сподіваюся, що Указ Президента від 14 лютого 1997 року "Про День науки" (http://zakon.rada.gov.ua/laws/show/145/97) буде дійсно потужним месседжем для віх гілок влади.

Адже, як сказав колись Аристотель: "Між людиною освіченою та неосвіченою така сама різниця, як між живою і мертвою".

Отож, хай живе освіта і наука в Україні! Нехай наукова праця всіх поважних людей стане прикладом для молодого покоління і запалить вогонь в їх серцях, який осяюватиме шлях до нових горизонтів і здобутків нашої держави!

Дякую всім науковцям за служіння Україні!

Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон