У Херсоні відбувся захід з моніторингу педагогічної майстерності студентів

У вівторок, 15 травня, на факультеті дошкільної та початкової освіти ХДУ відбувся захід з моніторингу педагогічної майстерності студентівРВО "Магістр" спеціальності "Початкова освіта". Захід розпочався зі студентського гімну у виконанні хорового колективу факультету та з вітального слова декана ФДПО Любові Петухової.

Серед гостей свята були не тільки керівники закладів освіти Херсонщини (директори шкіл та їх заступники), а й члени акредитаційної комісії, які визначають відповідність рівня підготовки фахівців державним вимогам та стандартам вищої освіти.

Присутні мали змогу переглянути три фрагменти уроків у виконанні студентів: спочатку – фрагмент уроку з української мови з теми "Розвиток зв'язного мовлення" з написанням есе "Херсон – моє рідне місто", потім – фрагмент інтегрованого уроку мистецтва з теми "Казка, яку ми творимо разом" і фрагмент інтегрованого уроку з "Українознавства" та "Я у світі" з теми "Чи знаєш ти свої права, дитино?".

Після цього відбулась презентація збірки науково-методичних матеріалів "Актуальні проблеми дошкільної та початкової освіти". Такі збірки є вже традиційними для факультету дошкільної та початкової освіти, оскільки матеріали в них є підґрунтям подальшої наукової роботи студентів.

Захід продовжився вокальними композиціями у виконанні академічного хорового колективу факультету, яскравим номером від хореографічного колективу, а також – чудовими піснями у виконанні вокального ансамбля "Тавричаночка" та викладача Ю. Соценко.

Ефектним закінченням концертної програми став фінальний номер, у якому пісні поєднувалися з хореографією, а також всі присутн мали змогу подивитися фільм "Наш педфак".

Після заходу заключне слово сказала голова акредитаційної комісії, яка подякувала студентам за їх роботу та побажала не втрачати ентузіазму та любові до своєї професії.

Прес-центр ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон