В Олешківський райраді долучилися до свята вишиванки

Сьогодні, 17 травня 2018 року в Україні відзначається День вишиванки. Вшановуючи національні традиції та цінності українського народу, сьогодні працівники Олешківської районної ради долучилися до заходів з відзначення Дня вишиванки.

Здавна в Україні ставлення до одягу було дбайливим і шанобливим. Матері вишиваючи одяг своїм дітям вкладали всю свою ніжність і молитву до Бога про збереження міцного здоров'я дорогих діточок.

Українська вишиванка служила як прикрасою так і оберегом, а ще й своєрідним документом, за яким можна було визначити з яких країв родом власник вишиванки.

Тому апарат Олешківської районної ради на роботу вийшов у вишиванках та національних костюмах. Деякі роботи створені самими працівниками, які отримують велике душевне задоволення від того, що вміють створювати власними руками гарні речі.

В приміщенні панує піднесений настрій, який легко передається відвідувачам. Нехай кожній сім'ї цей день подарує мир, любов та злагоду.

«Такі свята об'єднують тих, хто серцем і душею вболіває за свою Батьківщину, пишається нею та поважає багаті традиції українського народу, прославляє безцінні культурні надбання на теренах нашої країни та далеко за її межами. Ми єдині, а значить, перемогти нас неможливо!», - привітав зі святом голова Олешківської районної ради Павло ПОТОЦЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон