Андрій Дмитрієв: Ми не боїмось показувати виборцям, хто саме є нашим кандидатом

Так прокоментував акцію за зміну виборчого законодавства, яка пройшла вчора у Херсоні, голова Херсонської обласної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч" Андрій Дмитрієв.

Нагадаємо, вчора, 15 травня на площі Свободи херсонська команда "Самопомочі" підтримала всеукраїнську акцію "Ні виборам за законами Януковича!" Метою акції було звернення до депутатів Верховної Ради України про підтримку змін до виборчого законодавства, а саме: голосування виключно за відкритими списками.

"Самопоміч" була однією з небагатьох політичних сил, яка на вибори йшла виключно за відкритими списками, - коментує акцію голова Херсонської обласної організації ПП «Об'єднання «Самопоміч» Андрій Дмитрієв.

- Ми не боїмось показувати виборцям, хто саме є кандидатом, не прикриваємось лозунгами політичної сили, а чітко їх дотримуємось. В разі недотримання – виключаємо зі своїх лав, тому і відбір наразі у нас доволі жорсткий. І так має бути в усіх партіях».

Активіст ХОО «Самопоміч» В'ячеслав Білковський додає: "Ми дуже раді, що разом із нами вийшли представники інших політичних сил. Сьогодні ми об'єднались, незважаючи на певні розходження в баченнях окремих питань. Ми єдині в досягненні світлої мети".

Самопоміч–Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон