Олександр Книга: В херсонську Лебединку треба вдихнути життя!

У Херсоні свято - ХХ ювілейний театральний фестиваль «Мельпомена Таврії», який цього року став по-справжньому фестивалем друзів,об'єднавши 57 вітчизняних та зарубіжних театрів.

Фестиваль розширює горизонти - відтепер Лебедине озеро, що у парку «Херсонська фортеця», отримало можливість стати одним із центрів театрального життя міста. Адже херсонську Лебединку включено до переліку локацій Грін-зони Фестивалю.

Як відзначив на прес-конференції з нагоди відкриття фестивалю директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша, натхненник Фестивалю та один із лідерів команди ініціаторів відродження Лебединки Олександр Книга, в цей проект необхідно «вдихнути життя»:

«В Лебединку треба вдихнути життя! Це прекрасне місце, де можна відпочити... Щоб молодь не сиділа на фасаді театру, а сходила в парк, активно провела час. Звичайно, критиків зараз багато, та треба об'єднуватися і щось робити. Тоді буде результат. І він буде!», - підкреслив О.Книга.

Згідно програми заходу, 20 травня 2018 року о 16.00 херсонська Лебединка прийматиме глядачів моно-вистави «Кицька на спомин про темінь» Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру ім. Миколи Куліша.

Цього ж дня о 18.00 Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша покаже на Лебединці свою неперевершену «Лісову пісню» Лесі Українки.

P.S. Нагадаємо, 16 травня 2018 року проект відродження Лебединки відзначить своє триріччя. Саме три роки тому команда активних херсонців почала самостійно відроджувати своє улюблене громадське місце в Херсоні, вийшовши на прибирання Лебединого озера. Зараз команда «Лебединка» поставила собі амбітну ціль – відродити Лебедине озеро до Дня міста-2018.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон