«Kozak System» вперше завітає до Херсона

Незабаром у Херсоні розпочнеться один з найпотужніших театральних дійств країни – ХХ міжнародний фестиваль «Мельпомена Таврії».

Традиційно на відкриття та закриття фесту організатори влаштовують святковий концерт. Так, у Херсоні побувала низка зіркових гостей: Міка Ньютон, Mad Heads, Ірина Білик тощо.

Цьогоріч організатори запросили відомий в Україні та за кордоном гурт «Kozak System». Гурт «Kozak System» сміливо можна назвати всесвітньовідомим, адже це один з небагатьох українських гуртів, який постійно представляє сучасну Україну на європейських та світових музичних фестивалях.

«Нам надзивчайно подобається південь України з його розлогими степами, особливими пейзажами, неймовірно смачними овочами та фруктами, тож із задоволенням відвідаємо Херсон. Здається, ніколи не грали в цьому чудовому місті, хоча бували, звісно. До речі, нещодавно мали концерт на Кам'янській січі неподалік Херсона, були приємно вражені людьми та атмосферою козацтва. Ну, а тепер нарешті до Херсона завітаємо. Запрошуємо всіх на наш виступ, гарний настрій, драйв та емоції гарантуємо» - звернувся до херсонських глядачів фронтмен гурту Kozak System Іван Леньо.

Вчора хлопці презентували нову пісню та відео «Подай зброю» яка стала гімном 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейси». Кліп знімали в зоні АТО - Kozak System жили в частині військових два дні, грали для воїнів акустичний концерт.

Тож 26-го травня о 20.00 усі бажаючі зможуть завітати на площу Героїв, біля Херсонського обласного академічного театру ім. Миколи Куліша, щоб насолодитись виступом неймовірного гурту «Kozak System».

Еліза СОЛОДКА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон