До Херсона приїде Єгор Соболєв

Херсонська обласна організація політичної партії «Об'єднання «Самопоміч» запрошує вас на зустріч із Народним депутатом України Єгором Соболєвим

У понеділок, 7 травня 2018 року о 17.00 в м. Херсоні за адресою вул. Суворова, 3 (будинок народної творчості) відбудеться відкрита зустріч із Народним депутатом України Єгором Соболєвим (фракція ПП «Об'єднання «Самопоміч»).

Запрошуємо усіх небайдужих до змін в житті країни в цілому та Херсонщини зокрема! Єгор Соболєв добре відомий своєю активною громадянською позицією, непримиримістю у боротьбі із корупцією, принциповою позицію щодо недоброчесності в усіх сферах життя, зокрема політичного.

Під час зустрічі Ви дізнаєтесь про нові ініціативи Народного депутата і команди «Самопоміч», зможете поставити запитання Народному депутату.

Ми раді Вашим запитанням та ініціативам, пропозиціям та конструктивній критиці! Долучайтесь до зустрічі! Разом ми зможемо поліпшити наше життя в Україні! Немає нічого кращого за живе спілкування.

З повагою,
Прес-центр «Самопоміч» Херсон

P.S. Для зручності організації зустрічі ми просимо Вас попередньо зареєструватись за посиланням або зателефонувати 096-095-65-86 чи надіслати електронного листа на samopomich.kherson@gmail.com.

Так ми зможемо найкращим чином організувати Ваше комфортне перебування та спілкування. Чекаємо на Вас!

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон