Як поставити шлагбаум торгівельній «стихії» на Херсонщині

Про це йшла мова під час робочої зустрічі начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Ігоря Клима та провідних фахівців фіскальної служби області з керівниками 14 ринків та ринкових містечок Херсона, яка відбулася сьогодні у прес-центрі відомства.

У заході приймали участь секретар міської ради Олена Урсуленко та представники Головного управління Держпраці у Херсонській області, управління споживчого ринку у Херсонській області та Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області.

Тематика заходу була зосереджена на питаннях реєстрації підприємницької діяльності та легалізації найманої праці суб'єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на територіях ринків та за їх межами.

Адже доволі масштабною ланкою бюджетних втрат залишається формат невпорядкованої стихійної торгівлі у Херсоні, яка суттєво впливає на фінансово - господарську діяльність ринків та надходження до місцевого бюджету.

У конструктивному діалозі учасники зустрічі об'єднали свої зусилля щодо формування в суспільстві елементарного неприйняття торгівлі із землі, у прихованих закутках, без належних дозвільних документів для проведення підприємницької діяльності та популяризації високої культури торгівельних послуг серед населення та гостей курортної Херсонщини.

За словами очільника відомства Ігоря Клима, сьогодні важливо об'єднати зусилля для створення однаково легальних умов ведення бізнесу для всіх суб'єктів господарювання на ринках міста та області.

Але головне, навчити підприємців дотримуватися податкової безпеки: отримувати законодавчо встановлену заробітну плату, вчасно сплачувати податки, освоювати цивілізовані методи торгівлі та поставити своєрідний шлагбаум торгівельній «стихії» на Херсонщині.

ДФС у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон