Колишні Посли США в Україні цікавляться Херсонщиною

Путілов Перебуваючи з робочим візитом у США Андрій Путілов мав нагоду зустрітися з колишніми Послами США в Україні - Джоном Едвардом Гербстом та Вільямом Тейлором.

Вони працювали в нашій країні з 2003 по 2009 року, а зараз працюють у міжнародних інституціях, вивчаючи ситуацію в Україні. Тож була можливість обмінятись думками. Як каже Андрій Путілов, спілкування було надзвичайно цікавим.

Зокрема, зустрічі відбулися в Атлантичній раді та Інституті миру, в яких поважні та досвідчені дипломати працюють з українською тематикою та консультують політиків, бізнес та медіа, щодо справ в Україні.

«Ми одразу домовилися, що обидва фахівця включать Херсон в програму своїх візитів в Україні, оскільки їм цікаво познайомитися з ситуацією в регіоні станом на зараз, враховуючи, що свого часу вони неодноразово бували на Херсонщині.

Для нас експертна думка та оцінки таких поважних людей будуть надзвичайно важливими та цікавими. Тож розраховуємо на співпрацю», - повідомив Андрій ПУТІЛОВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон