Благодійна акція під патронатом голови Херсонської обласної ради

Під егідою голови Херсонської облради Владислава Мангера відбудеться благодійний забіг у підтримку онкохворих дітей «Моє сонце не згасне!»

«Здоров'я наших людей – майбутнє української нації. На жаль, сьогоднішня ситуація з однією з найстрашніших хвороб у світі – раком – в Херсонській області надто серйозна. Херсонщина другий рік поспіль посідає друге місце в країні за рівнем онкологічної захворюваності.

Страшно від того, що хворіють молоді люди та діти. Тому ми, як депутати обласної ради, робимо все можливе для зниження рівня захворюваності та подоланні цієї смертельної хвороби», – зазначив голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер.

Чимало вже зроблено у цьому напрямку, але багато чого ще потрібно зробити. Від новітнього обладнання до доступності лікування для людей різного матеріального статку. На жаль, обласний бюджет не безмірний, тому депутати та чиновники працюють над залученням грантів, проектів, меценатства.

Підтримує голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер і проведення благодійних акцій. Зокрема, 19 травня під його егідою відбудеться благодійний забіг у підтримку онкохворих дітей «Моє сонце не згасне!»

Зібрані кошти підуть на адресну допомогу онкохворим дітям, а також підтримку відділення онкології Херсонської обласної дитячої лікарні (медикаменти, розхідні матеріали, обладнання).

Запрошуємо всіх небайдужих 19 травня на парковку 4-ої черги ТРЦ «Фабрика». Захід розпочнеться о 16:00. Ми маємо об'єднатися заради майбутнього!

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон