У Херсоні працює безкоштовне соціальне таксі

Для більш комфортного життя наших співгромадян з інвалідністю, у Херсоні підприємство «Спроможна Громада «Рідна земля» вже 6 місяців працює в тестовому режимі, надаючи послуги соціального таксі безкоштовно.

Як повідомив голова громадської організації «Спілка інвалідів України «Рідна земля», що є засновником підприємства «Спроможна громада «Рідна земля» Юрій Маринчак:

Соціальне таксі «Спроможна громада «Рідна земля» зацікавлене в Інклюзії та розвитку соціальних послуг для потреб маломобільних груп населення громади міста. ПОІУ «Спроможна громада «Рідна земля» надає роботу людям із робочою групою інвалідності.

Людині, яка має інвалідність, громадський транспорт недоступний. Дістатися будь де, навіть у лікарню, для людей з особливими потребами – неабияка проблема. Небагато з них мають власне авто, а їхати на таксі – неможливо, тому що автомобілі служб таксі просто не мають можливості перевозити пасажира з інвалідністю на візку.

Захищаючи інтереси цієї категорії населення, головним завданням проекту «Соціальне таксі» є створення всіх умов доступного пересування та сприяння інклюзії у нашому місті.

Авто облаштовано спеціальним гідравлічним підйомником, що дозволяє пасажиру потрапити до карети соціального таксі без всіляких труднощів. Наразі, послуги «соціального таксі» надаються безкоштовно.

Особи з обмеженими можливостями, які значно втратили рухову активність, пересуваються за допомогою милиць, палиць, візків, відносяться до мало мобільних груп населення, можуть скористатись послугою.

Менеджер із зв'язків з громадськістю - Анастасія Варару: 050-194-44-95

Директор - Безверхий Валерій, моб. 066-24-025-28

P.S. Замовляти послугу таксі треба заздалегідь зв'язавшись з диспетчером за мобільним номером телефону 050-419-41-42.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон