Андрій Гордєєв звітує: Усі силові структури в області мобілізовано на захист жителів Херсонщини

Під час звіту голова обласної державної адміністрації А.Гордєєв поінформував про зміцнення обороноздатності області та посилення інформаційної безпеки.

«Облдержадміністрацією спільно з військовим командуванням у 2017 році здійснювалася робота щодо розміщення на території області підрозділів 57-ї окремої мотопіхотної бригади. Така дислокація забезпечить захист південних рубежів держави, дасть змогу додатково отримати близько 600 млн грн товарообігу та приблизно 90 млн грн податків», – повідомив А.Гордєєв.

У березні в селі Чонгар, біля адмінкордону з Кримом, відкрито 150-метрову телекомунікаційну вежу, яка забезпечує трансляцію українських телевізійних і радіосигналів на територію тимчасово окупованого півострова і південних районів області.

Впровадження та відновлення українського мовника дало можливість слухати національне та регіональне радіо понад 150 тисячам мешканців Херсонщини, які проживають на території Каланчацького, Чаплинського, Новотроїцького та Генічеського районів.


Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон