Херсонським підприємцям пропонують гроші

Кошти на реалізацію інноваційних проектів, втілення промислових технологій та навчання у європейських колег пропонують херсонським підприємцям.

В рамках програм Європейського Союзу, які будуть презентовані під час сесії проектного планування «Херсонська Європерспектива», місцеві підприємці зможуть отримати кошти на реалізацію інноваційних проектів, втілення промислових технологій, а також на навчання у досвідчених європейських колег.

Безпосередньо для представників малого та середнього бізнесу пропонується наступні можливості:

В рамках програми «Горизонт 2020» (бюджет 80 млрд євро).

Підтримка МСП з інноваційним потенціалом – фінансування інноваційних та дослідницьких проектів, промислових технологій (інформаційні-, нано-, біо-технології). Фінансова підтримка охоплює усі види діяльності: від наукових досліджень до виходу на ринок з новим напрямком (створення експериментальних установок, демонстраційних засобів, випробувальних стендів).

В рамках програми COSME (конкурентоспроможність підприємств малого та середнього бізнесу) – бюджет 900 млн.

Підтримка бізнесу у процесі виходу на європейський ринок (пошук партнерів, просування товарів та послуг), сприяння розвитку кластерів, втілення у бізнес-моделі МСП нових технологічних рішень, реалізації кращих європейських практик розвитку туристичної галузі).

В рамках програми Програма Еразмус для молодих підприємців (COSME)

Програма професійного обміну, яка дає можливість молодим підприємцям (які займаються власною справою від 1 до 3 років) навчатися у досвідчених підприємців в європейських країнах.

Сесія проектного планування «Херсонська Європерспектива» є заходом, що проводиться Team Europe у м. Херсоні, що є мережею експертів Представництва ЄС в Україні. Захід відбудеться в Обласній бібліотеці ім. О.Гончара (вул. Героїв Крут, буд.2) 24-25 березня.

Більш детальна інформація на сайті сесії проектного планування.

Для участі в сесії «Херсонська Європерспектива» потрібно зареєструватися.

З усіх питань звертатися до ініціатора проведення сесії –
Артура Мадатяна
0501467890
goldenrise.87@gmail.com

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон