Херсонським аграріям потрібні кваліфіковані робітники

Саме тому Херсонська обласна служба зайнятості постійно готує кваліфікованих фахівців для сільських господарств Херсонщини,де використовують сучасну агротехніку.

Роботодавці Херсонщини, а саме: ТОВ АФ «Україна», ТОВ «Вік», ФГ «Світанок - 3», які спеціалізуються на вирощуванні сільськогосподарської продукції та мають у господарствах нову сучасну техніку, звернулись до обласної служби зайнятості з проханням підібрати працівників та надати їм знання та практичні навики керування сучасною сільськогосподарською технікою «John Deere».

Підготувати таких фахівців охоче погодився Рівненський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

«За роки нашої багаторічної плідної співпраці цей навчальний заклад зарекомендував себе як надійний партнер, здатний швидко реагувати на потреби Херсонської обласної служби зайнятості, та надавати якісні послуги безробітному населенню.

Ми сподіваємося, що подальша співпраця буде збагачена новими ідеями. Серед можливих майбутніх ініціатив ми бачимо співпрацю з впровадження нових напрямів навчання, а також готові до реалізації спільних проектів»,- підкреслив директор Херсонського обласного центру зайнятості Євгеній Єрашов.

Нещодавно 6 безробітних Великолепетиського району області були направлені на курси цільового призначення за напрямом «Вивчення нової техніки та безпечна експлуатація сільськогосподарської техніки» та успішно їх закінчили.

Завдяки професіоналізму фахівців Рівненського ЦПТО ДСЗ безробітні успішно реалізовують себе на сільськогосподарських підприємствах області.

Відділ організаційно-інформаційної роботи
Херсонського обласного центру зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон