Херсонський поет запрошує на творчу зустріч

У середу, 14 березня, о 14:00 в Херсонській обласній науковій універсальній бібліотеці ім. О. Гончара у відділі краєзнавства (ІІ поверх) відбудеться творча зустріч з херсонським поетом та журналістом Валерієм Куликом.

Під час зустрічі відбудеться презентація нової книги сонетів поета «Світло в тунелі».

Для довідки: Валерій Павлович Кулик - випускник факультету української філології Херсонського педагогічного інституту. Працював журналістом у районних газетах Чаплинки, Білозерки, Олешок (Цюрупинська), Нової Каховки, засновник і керівник літературної студії "Біле озеро", літературно-мистецького гурту "Таврійський первоцвіт".

Перші вірші Валерія Кулика побачили світ у 1961 році у Чаплинській районній газеті "Радянська Таврія", а перша книга "Відстані" була надрукована у 1978 році.

Сьогодні творчий доробок поета нараховує близько двох десятків поетичних збірок та чотири пісенних.

Валерій Павлович є членом Національної спілки письменників України з 1996 року, Заслуженим діячем мистецтв України (2009) а також лауреатом і дипломантом кількох Міжнародних та Всеукраїнських телевізійних фестивалів та Обласної літературної премії ім. М. Куліша (2008).

Наталя РОЖКОВАН

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон