Херсонцям ще потрібно працювати над собою

Херсонське музичне училище до Шевченківських днів підготувало класний концерт за участю хору, ансамблів, оркестрів, солістів.

Прозвучала літературно-музична композиція за Шевченківською поемою «Катерина» у виконанні ансамблю «Вінцерада» (диригент В.І.Кисіль).

Були сильні вокалісти, чарівні бандуристи... сподобався тенор... В цілому дуже приємне враження. Виступило багато талановитих хлопців та дівчат.

Втім, дещо засмутила публіка. Так вона була теплою, слухала, реагувала позитивно. Та водночас вела нескінченні телефонні розмови, не говорячи про постійні дзвінки, дверима хлопала, пакетами шуршала, іноді оплески розпочиналися, коли останні ноти концертних номерів ще лунали в залі.

Віктор Іванович Кисіль постійно звертався до юних ведучих, щоб вони не робили пауз, які одразу ж заповнювались оплесками, що розривали тканину музичного твору.

Херсонцям ще потрібно багато працювати над собою... Хоча так буває не завжди і може дійсно необхідно все ж таки продавати квитки?

Георгій БЯНОВ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон