У Херсоні працюють "таємні контролери"

У пасажирських автобусах Херсона з'явилися "таємні контролери". Наявність квитків вони не перевіряють і нікого не штрафують.

Натомість занотовують, скільки людей у певні години перевозять на тих чи інших маршрутах. Так міська влада намагається отримати об'єктивну картину навантаження на громадський транспорт.

Адже фірми-перевізники наполягають на збільшенні оплати проїзду з чотирьох до шести гривень, посилаючись саме на зменшення пасажиропотоку та одночасне подорожчання пального, запчастин, підвищення мінімальної зарплати.

Тож управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку Херсона вирішило запросити до підрахунків неупереджених спостерігачів із числа волонтерів, які не залежать ані від муніципальної влади, ані від транспортних підприємств.

Поки що на маршрути вийшли десять таких контролерів, але в міськраді сподіваються, що до участі в програмі зголосяться ще добровольці, згодні попрацювати на громадських засадах.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон