Співаковський: рішення Кабміну про підвищення пенсій військовослужбовцям – це лише перший крок

Про це народний депутат фракції Партії "Блок Петра Порошенка" Олександр Співаковський написав на сторінці у Facebook, коментуючи прийняте на засіданні Кабінету міністрів України рішення про підвищення пенсій військовослужбовцям, перерахунок яких буде проведено від 1 січня 2018 року, а нарахування почнеться з наступного дня після прийнятого рішення.


"Знаю, наскільки принциповим це було для ветеранів силових структур, адже, на відміну від інших категорій пенсіонерів, їх пенсії останній раз переглядалися ще 2008 року. Сьогодні держава, на мій погляд, показала своє людське обличчя. Незважаючи на непрості часи, кошти були знайдені", – зауважив парламентар.

Від імені ветеранів силових структур Херсонщини, Співаковський висловив Уряду і особисто Володимиру Гройсману за відновлення соціальної справедливості.

"Але хочу наголосити, що рішення Кабміну – це лише перший крок. І вже в понеділок на засіданні фракції Блоку Петра Порошенка, в якому візьме участь Міністр соціальної політики Андрій Рева, ми плануємо почати напрацювання і обговорення тих нагальних змін, які необхідно внести до законодавства про пенсійне забезпечення. Тож спільна робота президентської політсили і Уряду в цьому напрямку триває",резюмував політик.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон