Херсонські студенти зустрілись з відомими письменниками

Сьогодні, 21 лютого, у День рідної мови, відомі українські видавці, письменники, які прибули до нашого міста на запрошення депутата облради Андрія Путілова, зустрілися зі студентами Херсонського аграрного університету.

Зустріч з студентами розпочалася презентацією книги «Майдан. Таємні файли» - це історія Майдану, яку розповідають його учасники, відповідаючи на важливі, інколи гострі та провокаційні питання.

Далі говорили про інші твори, але так чи інакше розмова точилася навколо долі України. Постійно відбувався аналіз ситуації в нашій державі, проводилися паралелі з історичними подіями. Багато уваги приділили поняттю «історична пам'ять».

За матеріалами сайту ПІК

P.S. Письменники відвідують Херсон на запрошення Андрія Путілова, який ініціював проект з просування української книги. Цей проект передбачає зустрічі з сучасними діячами української культури та передачу українських книжок у бібліотеки області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон