Віце-спікер парламенту таки дісталася Херсона

Не простою виявилася дорога з столиці до нашого міста для віце-спікера Верховної Ради Оксани Сироїд- авіарейс Київ-Херсон, з технічних причин, розвернули з півдороги назад до Борисполя.

Про це у соціальних мережах повідомила сама парламентар: ...Маленький Ембрайер ледве тягнув до злітної смуги. Хлопчина поруч розглядав завжди нецікаву інструкцію з безпеки. Зосередився на аварійних жилетах і чомусь захотілося пожартувати про те, що глухі акули нам точно не світять. Але абсолютна тиша в салоні не дала вимовити й слова - мовчали навіть двоє немовлят.

Поміж молитвами, під тужливе завивання двигуна, думала про національного авіаперевізника. Я про нього щонайменше двічі на місяць думаю. І молюся за його розум і любов до людей. Думала про пілотів, про їхню відповідальність і здоров'я, яке на неї іде. Про життя, яке ми ретельно плануємо, а воно може перестати бути поза нашими планами.

Приземлення було буквальним. Виходячи з літака запитала стюардес про причину. "З технічних причин. Вам більше ніхто не скаже," - ховаючи очі відповіла стюардеса. "Це тільки пілоти знають," - додала інша. Я попросила уточнити в пілотів. Після повернення з кабіни дівчина відтараторила "Несправність - системи - кондиціювання - до побачення!" І стало геть сумно і за перевізника і за пілотів із стюардесами.

Сум поглибився в аеропорті. В залі домашніх рейсів зачинено все навіть будка з водою. На прохання відчинити, відповідь у кращих традиціях совка: "Ви ще не приземлилися, а вам вже їсти давай!" І людям стало навіть якось ніяково, за те що приземлилися.., - розповіла Оксана Сироїд.

Фото УНІАН

P.S. За інформацією прес-служби ХОО ПП "Об'єднання Самопоміч", віце-спікер Оксана Сироїд таки прибула до Херсону. Також до міста завітали народні депутатки від "Самопомочі" Тетяна Острiкова та Iрина Подоляк.

З 12 години вони разом з Олегом Березюком будуть на мітингу під Апеляційним Судом та на засiданнi суду по справі Олександра Яковлєва. Після завершення суду народні депутати дадуть прес-конференцію.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон