Нардеп від "Самопомочі" вшанував Героїв Майдану в Херсоні

Сьогодні, 18 березня, зранку віддати шану пам'яті Небесної сотні зібралися на Алеї Героїв активісти Херсонської обласної організації партії «Об'єднання Самопоміч»за участі народного депутата України Олега Березюка, який перебуває на Херсонщині.

Лідер парламентської фракції «Об'єднання Самопоміч» Олег Березюк проводить у Херсоні навчальний семінар для активістів партії, проте вони долучилися до Всеукраїнської акції Вшанування пам'яті, вранці покласти квіти до пам'ятної стели, щоб встигнути на вранішню службу у Храмі святої Великомучениці Олександри та помолитися за загиблих Воїнів Світла.

«Я бачив очі матері, яка не пускала свого молодшого сина на цю війну, – Вона – мати і це її материнський інстинкт: вона захищає свою дитину. Зрештою він все ж таки пішов захищати свою Україну, боронити її від ворога.

Його фото – на цьому меморіалі. Він загинув. Я вважаю, що кожен із нас має пам'ятати очі батьків, які втратили своїх дітей на війні – війні за нашу свободу. Ці очі не дадуть нашій совісті заснути», - поділився враженнями народний депутат Олег БЕРЕЗЮК.


«Сьогодні в Херсоні урочисті заходи заплановано з 13.00... Але ми вирішили без пафосу та зайвої уваги просто зібратись від самого ранку і вшанувати пам'ять тих, хто віддав свої життя за те, щоб ми жили під мирним українським небом. Вічна пам'ять справжнім Героям, Воїнам Світла», - висловив спільну позицію голова Херсонської обласної організації партії Об'єднання Самопоміч Андрій ДМИТРІЄВ.


Самопоміч - Херсон

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон