Олена Урсуленко подякувала за роботу Роману Романову

Голова Херсонської обласної організації ПП БПП "Солідарність" Олена Урсуленко висловила подяку Роману Романову, за його роботу на посаді генерального директора державного концерну "Укроборонпром".

Дякую Вам, Романов Романе Анатолійовичу, за кропітливу, наполегливу, системну роботу, яка підняла обороноздатність нашої держави.

В якому режимі Ви працювали, які проекти реалізовували, надаючи провідним країнам світу доторкнутися до України, пізнати її можливості краще, доводячи необхідність партнерства між Україною та іншими державами, заради перемоги нашої країни у війні з російським окупантом та економічною кризою.

Ви багато зробили, дотримуючись основних принципів патріотизму, духовності у побудові сучасного менеджменту та єдиної команди державного підприємства"Укроборонпрому", яке нині складає міжнародну конкуренцію в інноваційних розробках широкого виду озброєння.

Це і зміцнило авторитет держави, і зробило Україну перспективним союзником. Звісно, рушієм змін є освічені люди, які попри всі труднощі та перепони є творцями новітньої історії нашої держави!

Команда Херсонської «Солідарності» дякує за Ваші досягнення! Вам вдалось стати вільною людиною у країні, яка має великий потенціал, але, на жаль, ще не подолала корупцію. Але нам і це вдасться, - впевнена Олена УРСУЛЕНКО.

Фото rbc.ua.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон