Про парламентське лобі Херсонщини

У Верховній Раді України відновлять роботу міжфракційного депутатського об'єднання «Відродження Херсонщини». Про це народний депутат України Олександр Співаковський заявив на засіданні ГО «Міжнародне об'єднання «Земляцтво Херсонщини»

Зокрема Олександр Співаковський зазначив: «Це допоможе об'єднати зусилля парламентарів, представників законодавчої та виконавчої гілок влади, а також членів «Земляцтва Херсонщини» для того, щоб приділити більше уваги та спрямувати більше ресурсів на розвиток Херсонської області».

До міжфракційного депутатського об'єднання «Відродження Херсонщини» увійдуть народні депутати, які представляють інтереси виборців Херсонської області, а також й інші народні обранці, котрі вважають, що соціальний і економічний розвиток прикордонної області - Херсонщини, має бути у пріоритеті.

«У наших спільних планах розвивати інфраструктуру, створювати нові робочі місця. І добре, що бізнес нас у цьому підтримує. Запевняю, ми забезпечимо комфортні умови для розвитку підприємницької діяльності і жодного тиску зі сторони правоохоронців на бізнес не буде!», - наголосив голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.

У свою чергу президент ГО «Міжнародне об'єднання «Земляцтво Херсонщини» Юрій Гусєв подякував керівництву обласної державної адміністрації та особисто Андрію Гордєєву, парламентарям від Херсонщини за ініціативу відродити роботу міжфракційного депутатського об'єднання «Відродження Херсонщини» у Верховній Раді.

Елеонора ГУСЬКОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон