Херсонський центр зайнятості: професійне навчання – крок до успіху

Зважаючи на те, що у Голопристанському міськрайонному центрі зайнятості значну частину зареєстрованих безробітних становить сільське населення, навчання таких осіб спрямовано на отримання професій, потрібних для села.

Одна із таких професій, що затребувана у селі протягом року – це тракторист. Необхідність цього фаху сьогодні розуміють всі: і роботодавці нашого району і безробітні.

На початку лютого 2018 року 10 безробітних завершили підвищення кваліфікації за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва категорії «А2», за направленням служби зайнятості.

Після проходження кваліфікаційної атестації та складання іспиту слухачі отримали свідоцтва встановленого зразка, яке дає їм можливість конкурувати на ринку праці в умовах сьогодення.

При врученні свідоцтв виступила директор Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Ірина Зленко, яка зазначила, що підвищення конкурентоспроможності безробітних було, є і буде найголовнішим завданням державної служби зайнятості на ринку праці.

Слухачі курсу особисто подякували за увагу та особистий підхід організаторів професійного навчання: директорів Голопристанського міськрайонного центру зайнятості Ірину Зленко та автошколи ТСОУ Риму Лимарчук.

Трактористів чекають робочі місця на сільськогосподарських та фермерських підприємствах Голопристанського району.

Довідково: Навчання проходило в Голопристанській автошколі ТСОУ. Для теоретичного і практичного навчання тут є автодром, обладнано спеціальні класи і кабінети для вивчення будови трактора, його технічного обслуговування та експлуатації, правил дорожнього руху та польових робіт.

Херсонський регіональний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон