У Горностаївському районі вибори старост вирішили відкласти

На призначення цього року дострокових виборів до Верховної Ради сподіваються у Горностаївці.


«Ми б хотіли зекономити на виборах старост, щоб не витрачати власні кошти. І таким чином вбити одразу двох зайців», — пояснює горностаївський селищний голова Дмитро Ляхно.

За його словами, останні вибори селищного голови і депутатів об'єднаної територіальної громади обійшлися в 320 тис. грн. А найближчим часом тут відбудуться довибори депутатів селищної ради по двох округах, на що з місцевого бюджету передбачено 32 тис. грн.

Коли відбудуться вибори старост в іншій новоутвореній ОТГ Горностаївського району — Костянтинівській, поки не може сказати навіть сільський голова Олексій Кільдеров.

— Це питання для нас особливе тим, що два з трьох старостинських округів громади залишились без старост: Антонівський, бо саме я був там до останніх виборів сільським головою, і Дубівський, в. о. старости якого буквально минулого тижня звільнився за власним бажанням, — говорить Олексій Кільдеров. — Принаймні у першому півріччі не може бути й мови про вибори старост, бо на це потрібні кошти. А до кінця року подивимося — чи зможемо ми забезпечити надання послуг людям без старост. Якщо ні — тоді, можливо, доведеться готувати вибори.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон