Андрій Євстратов: Підтримка спорту - один з пріоритетних напрямків роботи Генічеської районної ради

Голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов зробив заяву з метою уникнення будь яких політичних спекуляційщодо підтримки дитячо-юнацького спорту у Генічеському районі:

Шановні батьки! Депутатським корпусом Генічеської районної ради та райдержадміністрацією проводиться відповідна та поступова робота щодо розвитку всіх видів спорту та приведення спортивної інфраструктури до належного рівня.

Підтримка спорту була, є і буде залишатися одним із пріоритетних напрямків роботи Генічеської районної ради.

Так, протягом 2017 року у будівлі де проводяться заняття зі стрибків на акробатичній доріжці, було відремонтовано систему опалення.

У січні 2018 року замовлено металопластикові вікна які планується встановити у лютому цього року.

Питання ремонту приміщення знаходиться на порядку денному, однак першочерговими є заходи з укріплення основних будівельних конструкцій всієї будівлі де знаходиться спортивний зал, капітального ремонту покрівлі та інженерних комунікацій.

В планах на 2018 рік пріоритетним питанням є теплозабезпечення будівлі фізкультурно-оздоровчого комплексу в м. Генічеськ по вул. Парижзької Комуни куди буде переведено спортивну секцію з акробатичних стрибків перенесено 40-а метрову акробатичну доріжку, та покращено тренувальний процес юних спортсменів.

Крім того, звертаємо Вашу увагу, що Генічеська районна рада відкрита до прямого спілкування або через звернення на сайті районної ради, де Ви можете залишити своє повідомлення.

З повагою
Голова районної ради А.О. Євстратов

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон