У Херсоні шлях до Водоканалу став безпечним та зручним

У січні цього року, на численні прохання абонентів, фахівці Водоканалу здійснили ремонт сходів у провулку між вул Гімназичною (вул.Червоностудентська) та вул.Морською.

Цими сходами користуються абоненти, аби скоротити шлях до Водоканалу (пл.ім Тутушкіна 9), куди вони приходять для вирішення питань щодо водопостачання та водовідведення, сплати послуг Водоканалу без комісії банку, здійснення звірки взаєморозрахунків, а також, щоб потрапити на особистий прийом до директора підприємства, який здійснюється щопонеділка з 17.00 до 19.00.

Також цими сходами користуються багато мешканців міста, які прямують відпочивати на мальовничу набережну Дніпра.

Крім ремонту сходинок, обладнання поручнів, спільно з КП «Херсонміськсвітло» було встановлено 2 ліхтарі, завдяки чому користуватись сходами у темну частину доби стало безпечно та комфортно.

Відтепер жителям міста, яким потрібно потратити до Водоканалу або які бажають прогулятись по улюбленій набережній Дніпра, буде зручно та світло у будь-який час та пору року.

Херсонський водоканал

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон