Співаковський закликав Парламент підтримати Постанову про підвищення пенсій для військовослужбовців

Народний депутат України фракції Партії «Блок Петра Порошенка», Перший заступник Голови Комітету, голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету з питань науки і освіти Олександр Співаковський під час засідання Погоджувальної ради наголосив на необхідності здійснення перерахунку пенсій для військовослужбовців.

«Кабінетом міністрів України була прийнята Постанова, яка відкладає проведення перерахунку пенсій на рік – до 1 січня 2019 року. Ми з народними депутатами розробили проект Постанови «Про деякі питання пенсійного забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб», реєстр. №7492. Ми пропонуємо зробити так, щоб військовим пенсіонерам була перерахована пенсія, так як це було зроблено згідно закону про пенсії», – заявив Співаковський.

Крім того, парламентар закликав Верховну Раду підтримати Проект Постанови «Про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2018 році», реєстр. №7274.

«Ми повинні підтримати вищі навчальні заклади, для того, щоб вони могли відсвяткувати свої ювілеї»,підкреслив Співаковський.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон