Вихованцям херсонського дитсадка №33 тепер навіть найлютіші морози не страшні

Дитячий садочок № 33 по праву вважається одним із найкращих дошкільних закладів Херсона.

Херсонські батьки недарма мріють віддати свою дитину саме сюди. Завдяки активній позиції директора дитсадка Агафії Ковальчук тут підібрався високопрофесійний і надзвичайно творчий колектив, який прагне постійного розвитку.

Багато років садочок працює за методикою видатного німецького педагога Ф.Фрьобеля, у тісній співпраці з факультетом дошкільної та початкової освіти Херсонського державного університету.

Меценати з Німеччини допомогли з оснащенням закладу спеціальними іграшками для розвитку і навчання малечі. В травні минулого року за рахунок спільних коштів державного та міського бюджетів тут було відрито сучасний спортивний майданчик з м'яким покриттям, щоб у рухливих іграх дітлахи могли якомога більше часу проводити на свіжому повітрі.

А восени справдилася ще одна давня мрія батьків і вихователів цього дитячого садка — держава нарешті виділила кошти на утеплення центрального корпусу. Кошти у розмірі 300 тисяч гривень надійшли з фонду соціально-економічного розвитку завдяки сприянюю народного депутата України Олександр Співаковського. Роботи з термосанації будівлі були проведені вчасно, тоже тепер, навіть у найлютіший мороз, малечі тут завжди тепло і затишно.

Днями батьківський комітет та колектив дошкільного закладу надіслали на адресу народного депутата України Олександра Співаковського лист, в якому висловлюють щиру вдячність за сприяння у виділенні коштів.

– Ця підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в нашій державі і розуміння важливості дошкільного виховання, – написали вони. – Змінились на краще умови перебування дітей у ясла-садку. Завдяки термосанації змінився температурний режим в групах, діти почувають комфортніше і затишніше.

До того ж, в результаті термосанації центральний корпус будівлі дошкільного закладу тепер має ще й естетичний зовнішній вигляд. І в цьому можна переконатися з фото, якими батьки дітлахів дитсадка №33 поділилися з нардепом.

Прес-служба народного депутата Олександра Співаковського

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон