В Херсонській службі зайнятості підбили підсумки 2017 року

Відбулася підсумкова нарада Херсонської обласної служби зайнятості під головуванням директора Херсонського обласного центру зайнятості Євгенія Єрашова «Підсумки роботи Херсонської обласної служби зайнятості за 2017 рік та пріоритетні напрямки роботи на 2018 рік».

У нараді взяли участь заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Вадим Чабан, перший заступник голови Бериславської районної державної адміністрації Ірина Дробиш, заступник директора Філіі «Козацька» ТОВ СП «Нібулон» Олександр Литвинов.

Вадим Чабан підкреслив важливість роботи служби зайнятості в частині реалізації державної політики з питань зайнятості в області та вручив Євгенію Єрашову Подяку Голови Херсонської обласної державної адміністації.

Про досягнення за минулий рік за всіма напрямками роботи, нові підходи та іновації доповів директор обласної служби зайнятості. Зокрема було акцентовано увагу на використання елементів рекрутингу.

«Запровадження рекрутингу дозволить оперативно задовільнити потреби роботодавців, розширити коло шукачів роботи, що в подальшому призведе до збільшення вакансій та довіри до служби зайнятості, як якісної сервісної установи», - підкреслив Євгеній Єрашов.

Окремими блоками були розглянуті питання щодо підвищення конкурентоспроможності клієнтів служби зайнятості, профорієнтаційної та публічної роботу служби.

Керівник обласної служби зазначив стратегічні напрямки діяльності Херсонської обласної служби зайнятості у 2018 році, зокрема, це забезпечення конкурентоспроможності громадян на ринку праці шляхом організації професійного навчання та професійної орієнтації населення і продовження роботи щодо реалізації в області інноваційних соціально-направлених проектів.

З питанням щодо організації роботи служби в частині її реформування виступила заступник директора обласного центру зайнятості Людмила Барабаш.

Наприкінці наради Євгеній Єрашов вручив перехідний прапор за звання «Кращий центр зайнятості Херсонської обласної служби зайнятості» за результатами оцінювання роботи міських, міськрайонних та районних центрів зайнятості за 2017 рік керівнику Бериславського районного центру зайнятості Сергію Стародубцю.

У рамках роботи наради для учасників заходу відбулася презентація співпраці Бериславського районного центру зайнятості з Філією «Козацька» ТОВ СП «Нібулон» в частині надання послуг роботодавцям.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон