У Горностаївці проблему з автобусними перевезеннями вже вдалося вирішити

Про часткове вирішення проблеми з автобусними перевезеннями у районі заявив голова Горностаївської райдержадміністрації Олександр Єрохін.


«Проблеми ці були справді серйозні. Нині вже запустилися і почали обкатку деякі міжрайонні автобусні маршрути, фізична особа-підприємець обслуговує рейс Горностаївка — Херсон. Також ми готуємося до проведення тендера як на внутрішні рейси по району, так і за його межі», — зазначив він.

— Нині вже працюють такі рейси як Старолук'янівка — Горностаївка, Красне — Каховка, Каїри — Горностаївка і Горностаївка — Херсон. А «Укравтотранс» запустив рейс Велика Благовіщенка — Херсон. Що стосується рейсів у межах району, можливо, вони будуть не щоденними, а по певних днях. Приміром, коли працює ринок у Горностаївці або ж студентам треба приїхати додому. Проте частково проблему з автобусними перевезеннями вже дійсно вдалося вирішити, — доповнив голова районної ради Сергій Карпеченко.

За словами керівників району, основна проблема — знайти водіїв, які змогли б обслуговувати необхідні маршрути. «Не так просто знайти людину у тій же Старолук'янівці, яка б могла виходити в рейс уже о шостій ранку і працювати відповідально», — пояснив Сергій Карпеченко.

Олег БАТУРІН
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон