У Херсоні працює приймальня нардепа Співаковського

За два тижні до громадської приймальні народного депутата України Олександра Співаковського надійшло 19 звернень.По більшості звернень було надано юридичні консультації, по 6 скаргам надіслані відповідні депутатські звернення.

Вчора, 19 січня було отримано подяку від мешканців пров. Донський. Нагадаю, у минулому році мешканці звернулись до нардепа з проханням вирішити одразу кілька проблемних питань провулку: відсутність освітлення, проблеми з водопостачанням та розрита траншея.

Завдяки втручанню у ситуацію народного депутата Співаковського О.В. та позиції Херсонського міського голови, відповідні служби протягом кількох місяців усунули всі проблеми.

Також на тижні було отримано відповіді стосовно двох резонансних питань, які виникли наприкінці 2017 року.

Так, обласна рада планувала реорганізувати, фактично скоротити персонал юнацької ім. Б.А.Лавреньова та дитячої ім. Дніпрової Чайки обласних бібліотек, а також ліквідувати інспекцію по охороні пам'яток історії та культури. Спільними зусиллями вдалось зберегти існування та належне функціонування вказаних надважливих закладів.

Олексій САКОВНІЧ

P.S. Нагадую, що громадська приймальня працює щочетверга з 13:00 по 15:00 за адресою: м.Херсон, вул. Перекопська, буд. 39-А (тел.: 0552-49-60-09).

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон